torsdag 16. februar 2012

Utskrevet fra sykehuset


I dag har jeg vært på sykehuset to ganger for å ta MR undersøkelse av hodet. Først var vi der kl 08, men dessverre var tiden de sa i går feil så vi dro hjem igjen. Så prøvde jeg på nytt for time kl 13, og fikk ikke kommet inn til MR før i halv tre tiden. Prøven gikk ok og jeg hadde et møte med kirurgen etterpå. Det er ikke så mye å si om bildene enda annet enn at det har gått bra alt i alt. De har fjernet mye, men ikke hele svulsten. I løpet av den neste uken eller to vil svar på celleprøvene komme, og legene vil finne ut mer om hvordan kreftbehandling som vil skje.

Nå er jeg skrevet ut av sykehuset, og forhåpentligvis skal jeg ikke tilbake før i midten av neste uke. Vi hadde ikke sett for oss at jeg skulle komme hjem før til helgen, så dette er vi veldig fornøyd med. Formen kommer seg stadig, men det går litt opp og ned. Nå har jeg akkurat vært ute og gått en liten tur i nabolaget. 

4 kommentarer:

 1. Fantastisk å høre at du allerede orker å gå tur! Da er det nok ikke lenge før du har ski under bena igjen! Ha det godt begge to.
  Klemmer o Terje og t Vibeke

  SvarSlett
 2. Kjære Petter
  Så flott at du allerede kan komme hjem og at du føler deg sterk nok til å trekke frisk luft i nabolaget. Du har nok en sterk fysikk som tåler en slik belastning såpass godt. Vi følger med deg fra dag til dag og er glad for at du og Kristine nå kan roe ned i helgen. Selv er vi på fjellet for å prøve skiene. Det var så hyggelig da dere var her på lunsj i romjulen.
  Klemmer fra Erik & Kate

  SvarSlett
 3. Hei, Petter. Gratulerer med vel overstått operasjon. Fantastisk å lese at du er på beina igjen allerede.

  André Ø

  SvarSlett
 4. Hei Petter,
  Vi følger med på bloggen og er imponert over hvor raskt du er i gang på tastaturet!
  Flott å høre at operasjonen gikk bra.
  Håper formen kommer seg fort så du igjen kan glede deg over nye skiturer!

  Varme hilsener til deg fra Kristin og Lars

  SvarSlett