torsdag 9. februar 2012

Dag En


Nevrokirurgisk avdeling, Ullevål Sykehus
Nå er jeg offisielt innlagt men har kommet meg hjem etter en halv dag på sykehuset. Har blitt registrert først av en sykepleier, så av en lege. Etterpå har de tatt blodprøve og jeg har hatt møte med anestesi legen som skal sørge for at narkosen går riktig for seg under operasjonen. Operasjonen vil foregå slik: jeg legges riktig og puttes i narkose. Etter at kirurgene har gått inn og åpnet hodet vil de finne ut om hva de kan fjerne og ikke. Da blir jeg vekket så jeg er helt våken. Anestesilegen vil holde en samtale med meg mens kirurgene vil føre strøm på forskjellige punkter i hjernen. Hvis jeg slutter å snakke eller kroppen reagerer vet de at de er nær noe som de ikke kan fjerne. Etter en time eller halvannen puttes jeg tilbake i narkose og resten av operasjonen fullføres. Jeg vet ikke hvor mange timer den vil vare enda, kirurgen skal jeg ha en prat med i morgen tidlig. MR bilder av hodet blir også tatt imorgen.

4 kommentarer:

  1. Hei Petter. Vi er glade for at du oppdaterer oss med denne bloggen - vi kommer til å følge med hver dag. Tenker mye på dere og krysser alle fingre og tær for at operasjonen går over all forventning. Alt godt, K+M

    SvarSlett
  2. Hei Petter, Jeg tenker på deg, og alle de fine mennesker rundt deg. Sender deg de beste tanker, nå og under operasjonen. Jeg kommer til å følge med. Klem fra Sunniva.

    SvarSlett
  3. Sending you a lot of LOVE my sweet!!! xoxo

    SvarSlett