fredag 10. februar 2012

Dag To

Klokken på nevrokirurgisk avdeling
I dag skulle jeg bare innom en rask tur, men det ble hele dagen fra halv ni til fire. Jeg ventet på en MR time som jeg aldri fikk. Vi må tilbake i morgen tidlig klokken 9 igjen. Man blir ganske vant til å vente når man er lagt inn på sykehus, men det er gørr kjedelig å sitte hele dagen på gangen.

På begynnelsen av dagen traff jeg begge kirurgene som skal operere meg på mandag og hadde et møte med en av dem. Vi gikk igjennom hva som skal gjøres og litt om hva som kan gå galt og ikke.  Operasjonen kommer til å vare fra 5 timer og oppover så det er bra jeg er i god form. Jeg håper å få meg en skitur etter at jeg har vært på sykehuset i morgen.

5 kommentarer:

 1. Kjære Petter
  Vi fikk adressen til bloggen din fra Unni og Knut. Godt å føle at vi er litt nærmere deg på denne måten. Tenker mye på hvordan du har det og hvordan det går med deg. Da er det fint å være sammen med deg gjennom en blogg. Håper du får en fin skitur imorgen og ønsker deg lykke til med operasjonen på mandag. Vi kommer til å tenke på deg og følge med på bloggen når du er tilbake.
  Hils Kristine fra oss og forsøk å nyte helgen.
  Klemmer fra Erik & Kate

  SvarSlett
 2. Vi er med deg i tankene, Petter.
  Klem fra 3 på Nes (mormor, besse og tante T)

  SvarSlett
 3. ta bilder på skituren, trenger no mer norskt på veggen! denne bloggen er go å ha. tenker på deg ofte!

  SvarSlett
 4. Skal ta noen bilder og sende til deg!

  SvarSlett