mandag 30. juni 2014

Resultater


Operasjonen gikk som jeg skrev tidligere bra. Men nå har vi fått analyseresultatet. Den viser at det som ble fjernet er hissigste formen for kreft. Heldigvis er dette fjernet i denne omgang, men det vil nok komme tilbake. Jeg starter med nye cellegiftpiller om et par dager.

Håper at det gir meg litt mere tid, men vet at jeg står med ryggen mot veggen.

5 kommentarer:

 1. Hei. Jeg er en felles hjernesvulstpasient, og har derfor funnet bloggen din. Er lei meg for å høre at patologien viste dårlige resultater. Håper at det går greit med cellegifta denne gangen og at du får en sommer med mye bra i. Takk for en fin blogg!

  SvarSlett
 2. Tenker på deg. André Ø.

  SvarSlett
 3. Nok en gang gir du oss et bilde med symbolikk, Petter. Takk for at du deler. Måtte alt det lyse i livet ditt være med på å gi deg en fin sommer tross alt. God klem til alle dere.

  SvarSlett
 4. Vi tenker masse på dere Petter! Dere har alltid vært de sterkeste og fineste menneskene jeg vet, som alltid har åpnet hjerter og hjem for oss. Livet er så skjørt og uforutsigbart, det vet vi alle, men likevel så vakkert. Mine tanker er hos dere og deg, som dere har vært for meg og oss i alle år. Takk for at du gir oss et innblikk i dine tanker, og måtte tiden fremover bringe gode stunder med de du er mest glad i:)

  SvarSlett