lørdag 25. januar 2014

Anfall


Igår hadde jeg tre kraftige anfall og et lite. Jeg må legge meg ned og kjenner kiling i kroppen opp og ned på høyre side. Noen ganger føler jeg at benet mitt løfter seg opp uten at det gjør det. Jeg mister aldri bevisstheten, men hvis jeg er midt i en samtale så ber jeg om en liten pause. Man blir ganske sliten etterpå. I alle fall de store hvor noen varte i 5 minutter.  Har det rundt en gang i uken nå. De siste har skjedd hjemme, men jeg har opplevd å få anfall på vei til t-banen, i bilen, på jobben, på fest og på skitur.

Men hva kan jeg gjøre? Kan ikke tenke meg et liv hvor jeg bare holder meg hjemme.

3 kommentarer:

 1. Hei Petter. Har akkurat funnet bloggen din. Jeg vet ikke om du husker meg en gang, men sist vi møttes var vel på en Beach under Cannes-festivalen...Jeg ser at livet ditt er annerledes nå, og det er trist å lese at du har blitt syk. Så skremmende det må være når kroppen oppfører seg slik. Livet mitt er heller ikke som det var, for jeg sluttet i filmbransjen og fyllte det med yoga:-) Det trives jeg med. Jeg så du skrev om yoga forrige dagen, og hvis det er noe jeg kan hjelpe deg med i forhold til yoga, så bare kontakt meg. Jeg driver et studio i Bærum med lav terskel og mange gode instruktører. Uansett krysser jeg fingrene for deg, og håper at kreften må holde seg i ro, og at du kan ha gode dager. Klem fra Janne (eks Storyliner)

  SvarSlett
 2. Hei Petter,

  Jeg er imponert over hvor modig og tøff du er som deler dette. Tusen takk!

  Det kan ikke være noe særlig å oppleve dette. Jeg har vanskelig for å sette meg inn i hverdagen din, og det er derfor det er så flott at du deler dette.

  Heia deg!

  Gustavo

  SvarSlett
 3. Tusen takk Janne. Kanskje jeg stikker innom en dag.
  Og takk til deg og Gustavo

  SvarSlett