fredag 31. januar 2014

Hodet


Formen min er bra. Men inni hodet har jeg litt problemer. Var på jobben igår og på skitur idag, skal spise middag med venner ikveld og bort på lunch imorgen. Parallelt er det hele tiden noe i hodet mitt som ikke gir seg.

onsdag 29. januar 2014

Cellegift


Var på Radiumhospitalet idag og fikk beskjed om at jeg må begynne på cellegift igjen. Svulsten har vokst. De vet ikke om de kun skal gi meg cellegift eller om det skal kombineres med enda en operasjon på Ullevål først. Dette må diskuteres mellom legene og med meg.

2013 var et veldig bra år. Det blir spennende å se hva som skjer i 2014.

tirsdag 28. januar 2014

Nye MR Bilder


Igår kveld var jeg på Radiumhospitalet og tok nye MR bilder. Gjør det hver fjerde måned for å se om jeg må på en ny runde med cellegift. Må ligge helt stille og det tar 45 minutter. Ingen musikk, bare bom-bom-bom-takk-takk-takk. Får vite status om noen dager.

lørdag 25. januar 2014

Anfall


Igår hadde jeg tre kraftige anfall og et lite. Jeg må legge meg ned og kjenner kiling i kroppen opp og ned på høyre side. Noen ganger føler jeg at benet mitt løfter seg opp uten at det gjør det. Jeg mister aldri bevisstheten, men hvis jeg er midt i en samtale så ber jeg om en liten pause. Man blir ganske sliten etterpå. I alle fall de store hvor noen varte i 5 minutter.  Har det rundt en gang i uken nå. De siste har skjedd hjemme, men jeg har opplevd å få anfall på vei til t-banen, i bilen, på jobben, på fest og på skitur.

Men hva kan jeg gjøre? Kan ikke tenke meg et liv hvor jeg bare holder meg hjemme.

torsdag 23. januar 2014

Yoga



Har gjort yoga tidligere. Det er veldig bra for kroppen både fysisk og for blodsirkulasjonen. Det er min venn Ratheesh som lagde et program som jeg fulgte alene hjemme. Det siste året har jeg ikke klart å følge opp. Så idag hadde jeg min første tur til Puro Yoga. Litt kleint å være i et rom fullt av eksperter og prøve å gjøre det gamle jeg kunne. Fant ut med instruktøren at jeg skal ta en privattime først!

tirsdag 21. januar 2014

Snø på Sjusjøen


Var på Sjusjøen i helgen. Der var det -12 og snø helt til magen. Jeg fikk gått et par skiturer, men mine svigerforeldre hadde ikke annet de kunne gjøre enn å måke.

tirsdag 14. januar 2014

Møte 13. Februar 2014


Hvis du er medlem i Hjernesvulstforeningen, er du velkommen til første møte i 2014, den 13. februar klokken 18:30. Håper alle kan komme!

søndag 12. januar 2014

Viktig å Ordne i Hagen. Hver dag...


Dette er et dårlig bilde, jeg vet det, men midt på står en mann i en blå dress. Ser du han?
På grunn av medisinen jeg tar, bør jeg sove litt midt på dagen også. Hver dag. Legger meg da i 14-16 tiden.

Denne mannen er naboen. Idet jeg legger meg ned i sengen, ikke før, ikke etter, starter han med å jobbe i hagen. Enten det er gressklipper, gresstrimmer, mosefjerner, løvblåser, vedkløyver, snøfreser, eller nå i det siste: motorsag.

Når jeg gir meg med dagens lur, gir han seg også. Slik føles det ihvertfall.

tirsdag 7. januar 2014

Klin Kokos


Fikk tips fra Ratheesh om å bruke denne kokosen hver morgen isteden for olivenoljen jeg bruker idag. Eller: han liker egentlig begge tingene.  Så nå tar jeg en skje med kokosnøtt olje og gurkemeie, og olivenolje og gurkemeie annen hver dag. Denne kan også brukes til mye annet når det gjelder å lage mat.

søndag 5. januar 2014

Fra Ski i Hemsedal Til Sykkel i Oslo



Kom fra Hemsedal, hvor det snødde hver dag, til Oslo hvor det ikke finnes snø. Januar 2014, og jeg er ute og sykler.