mandag 23. juli 2012

Dag 19, språket


Språket mitt føles dårligere enn da jeg skrev om det for over en måned siden. Jeg leter lenger og etter flere ord nå. Undrer på om dette har noe med cellegiften eller om språket mitt gradvis blir redusert.

tirsdag 17. juli 2012

Dag 13, lever et dobbelt liv


Jeg føler jeg lever normalt, men allikevel ikke. Lever et godt liv på en side hvor alt er hyggelig og normalt. På den annen side er det alltid noe som setter grenser og som gjør at jeg ikke kan leve som jeg vil. Det er dag 13 og jeg er sliten samtidig som jeg har lyst på en sykkeltur.

tirsdag 10. juli 2012

23 dager før neste runde


Cellegiften sluttet jeg med etter 5 dager igår, nå er det 23 dager før jeg starter på runde to. Hadde håpet på å ha en god dag idag, men har følt meg ganske kvalm. Vi skulle på båttur, men måtte avlyse etter at jeg ble kvalm idet jeg gikk ombord.

mandag 9. juli 2012

Dag 5 med cellegift


Dette er dag 5 av 5, og jeg er mer sliten. Det blir deilig imorgen og starte 23 dager uten cellegift i sommerferien.

fredag 6. juli 2012

Dag 2 med cellegift


Bilkjøring er en utfordring. Jeg blir kvalm med en gang jeg setter meg inn i bilen eller på Bastø-fergen. Ellers føler jeg litt kvalme av og på, og har hatt anfall både igår og idag.

torsdag 5. juli 2012

Dag 1 med cellegift

Idag er min første dag med cellegift. Jeg skal spise 4 piller hver morgen i 5 dager og så ha 23 dagers pause før neste runde. I tillegg tar jeg piller mot kvalme morgen og kveld. Skal innrømme at jeg ikke føler noe akkurat nå, men vi får se. Cellegiften er i alle fall i gang.

mandag 2. juli 2012

Tre fantastiske gaver!




Av mine gode venner fikk jeg tre gaver etter at det ble kjent at jeg må inn på cellebehandling. Jeg og min kone kan velge en av dem.
1. Tre middager for to i Oslo: Maaemo, Oscarsgate og Palace Grill.
2. Helg for to i København, middag på Noma -verdens beste restaurant.
3. Hund!

Det ser ut som det blir København tur vi velger. Tusen takk!