torsdag 31. mai 2012

Fiender og venner


Dette er en interessant bygning i Oslo, det står; British American Tobacco Norge, Universitetet i Oslo og på slutten står det: Oslo Helse - og velferdsetaten. Jeg lurer på om de deler det samme lunchrommet.

onsdag 30. mai 2012

Kreft


Det positive med å ha kreft er at alt på sykehuset plutselig ser mye bedre ut; veggene er nymalte, alle er greie mot deg, det står gratis frukt overalt og det er til og med et eget treningsrom. Du kan ikke trene der, men jeg kan fordi noen har sagt at jeg har kreft.

onsdag 23. mai 2012

Å møte folk



Jeg var nylig på øye avdelingen. På venterommet er det hovedsaklig gamle mennesker som føler synd på seg selv, men når jeg tar av capsen min endrer de fort mening.

mandag 21. mai 2012

Sommer


Det var en gang i livet man ikke brydde seg så mye om en middag med mor, far, bror, søster og besteforeldre rundt seg. Nå betyr det veldig mye.

søndag 13. mai 2012

Anfallene mine


Nå som formen er på vei tilbake har jeg færre anfall. Mitt siste anfall var den 23. april, nesten tre uker siden. Det er den lengste tid som har gått siden i fjor sommer. Jeg tør ikke tro at jeg er ferdig med de enda, men det er lov å ønske seg at man en dag er kvitt de.

mandag 7. mai 2012

I bedre og bedre form


Jeg er i mye bedre form nå enn da jeg sluttet med strålebehandlingen for snart tre uker siden. De to første ukene var jeg ofte sliten og hvilte mye. Nå har jeg kommet ned til 0 Mederol medisiner (kortison mot hevelsene), og tar bare en eller to Paracet om dagen mot hodesmerter. Jeg har mere energi og det er deilig.