torsdag 26. januar 2012

Jeg har kreft

De skal operere meg igjen. Svulsten som vi prøvde å operere bort for et år siden har begynt å vokse igjen. Det betyr at jeg har kreft og at de må inn igjen med en gang. Ikke gode nyheter, men jeg har ikke noe valg. "Jeg har kreft," noe jeg har ungått lenge å si, det var jo bare en svulst, men nå vokser den fortere og da er det offisielt. "Jeg har kreft. I hodet."

tirsdag 24. januar 2012

MR

Det var en mandagsmaskin sa de til meg igår da de la meg inn til MR. En maskin som ikke spilte helt på lag men som de hadde fått igang igjen. Prøven gikk bra, jeg har begynt å bli vant til det.
Det jeg lurer på er resultatet. I november sa de at svulsten har vokst siden januar, mye raskere enn de og jeg hadde håpet. Hvor mye den har vokst nå avgjør om jeg må inn og operere på nytt eller ikke. Det blir spennende.

mandag 23. januar 2012

Grønn te

Kaffe pleide å være hjørnestenen i mitt liv. En kopp om morgenen for å komme igang også mange utover dagen for å holde tempoet oppe. Noen ganger også på kvelden hvis jeg måtte jobbe utover. Nå har jeg sluttet. Det kostet meg to dager med hodepine men nå savner jeg det ikke. Grønn te har erstattet det. Grønn te skal også være veldig bra for kroppen.

tirsdag 10. januar 2012

Rødvin


Rødvin er visst godt for kroppen. Jeg drikker nå et glass hver kveld. Deilig og avslappende. I helgene drikker jeg heller ikke mer en et glass. Før sparte jeg opp alle glass og drakk de på lørdag, slik nordmenn flest. Nå vil en gjennomsnittlig nordmann kalle meg alkoholoker fordi jeg drikker i hverdagen, mens en franskmann vil kalle meg normal.

mandag 9. januar 2012

Ski


I helgen har jeg gått på ski. Føret i Oslo er bra. Gått fra Frognerseteren til Kobberhaugen. Det er veldig rart hvordan dette jeg hatet som liten nå har blitt noe jeg liker. Det er en fantastisk naturopplevelse samtidig som trening for hele kroppen. Nå har jeg begynt å fylle ut skiforeningens distansekort igjen, slik jeg gjorde som barn.

mandag 2. januar 2012

Min morgen rutine


Slik er min morgen:
Dusje og pusse tenner
Meditasjon
Pusteøvelser
Yoga
Spise epilepsimedisin
Sette sprøyte med Fragmin
Spise et helt hvitøksfedd
Spise gurkemeie og granateple piller
Spise frokost som består av grøt og frukt
Gå ca 5 km til jobb

søndag 1. januar 2012

Første post


Det var sommeren 2010 jeg fant ut at jeg har noe i hodet mitt som har forandret livet mitt. To svulster.
Idag er det første dagen i år 2012 og jeg har bestemt meg for å lage en blogg. Hva den vil inneholde blir spennende.